Izletniška kmetija Pri Čukovih, ki se nahaja v majhni vasici Mihele pri Kozini, na Primorskem, vam nudi pristno domače okolje v neokrnjeni naravi na obrobju doline Glinščica.

Ko se sprehodite ali zapeljete s kolesom po tej čudoviti dolini, vam zastane dih ob čudovitih razgledih na samo naravo in na koncu na tržaški zaliv. Ob obisku doline v različnih letnih časih lahko opazujete čarobno moč narave in njen umetniški dar, kako s pestro paleto barv v vsakem trenutku zariše in obarva ta košček sveta. Mir, spokojnost in svež zrak so tisti dejavniki, ki privabijo ljudi, da jo obiščejo in se vedno radi vračajo.

Po sprehodu pa se prileže krožnik dobre hrane in kozarček bodisi vinčka ali pa jabolčnega soka. To dobite na naši izletniški kmetiji, PRI ČUKOVIH, kjer vas z veseljem postrežemo vsak vikend. Domači okusi vam bodo prebudili brbončice in vas popeljali v čas, ko je njoke delala nona in je hiša dišala po govejem golažu. V peči pa se je pekel jabolčni štrudelj, tisti z orehi in drobtinicami, prepraženimi na maslu.